viiilken helg!!

sitter i soffan helt slut efter helgens bravader.. i fredags var vi hemma hos robin o grillade, sen blev de 5 kamp, sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde... haha
i lördags så va vi hos sabina o grillade, sen bärde det iväg till lövsta, där var de roligt..
idag (söndag) så har de vart slappt, åkte iväg till bergstäckten o badade, vissa bade inte men de var kul iaf, roligt att ro båt, wiiie, sen vidare till elin o grillade. börjar bli lite tjatigt med grillning nu, imorgon så äter jag nog grönsaker mest.. :)

hittar inte sladden för att föra över bilder så jag får ta o leta imorgon så drar jag upp lite bilder då.


veckan ser lugn ut, alla åker ju till peace and love på tisdag.. så onsdagen ser lugn ut, ska tvätta o sen bjuda över familjen på lite tårta då jag fyller år  följande dag, o den kommer att firas uppe i luften, för tyskland here i come :D



godnatt!!

Å jag saknar dig!!





midsommar igår, satt hos robin ett gäng, kommer bilder imorgon!


idag är de superfint väder, milajk!!


<3

godmorgon!!

det finns inte sa mkt mer jag kan säga just nu än att jag vill inte aka hem!! jag vill vara kvar här, jag tycker det ska bli urtrist att aka... men de första jag ska göra när jag kommer hem är att boka in nästa resa :D

pa zeigelei var de kul som fan, som vanligt :) men vi kom isäng tidigare den här ggn, kanske vid 7 :) sa jag tog o sov en sväng när vi kom hem fran travemünde igar..  helgen har varit perfekt, har haft jätte kul :D



ich vermisse dich <3

dagarna gar fort..

jahaja, bowlingen tar vi o skippar, de är natt jag föredrar att inte prata om ;P hahaha
nära sa dalig var jag inte.. kom 2a, bada ggrna, sista ggn kommer jag knappt ihag, yrra... kidding

jaja, idag har vi vart i lübeck och shoppt med carro felix o nils, hittade endel roliga saker, de trakiga är att jag inte kommer kunna ta hem allt, för de inte far plats i väskan, men eftersom dem kommer till sverige om nan manad sa far dom ta med sig skiten till mig :) ikväll har vi grillat här hos nils och nu sa har vi precis duschat o ska börja dricka pa ordentligt för att senare ta en taxi ill zeigelei :D kul kul, sist vi var där sa gick vi inte lag oss förns halv 9 pa morgonen.. undra hur denna kväll kommer sluta :) jaja, nog skrivet om det, uppdaterar sa fort natt spännande händer, vilket degör hela tiden eftersom att jag är sa rolig :) ööjjj..


have it.. y

briljant ide!!!

carro ringde vid 10 o berättade att hon skulle uträtta ett ärende pa hingststationen nara kilometer härifran, sa jag hängde pa, de var roligt.. :) o jag knappte kort o grejja.. sen kom jag ju pa att jag inte har sladden med, för att överföra bilderna till datorn, helvete lars-olov!!!

och da kom jag pa den briljanta iden jag skulle saklart överföra bilderna genom blatand, sagt o gjort sa letade jag upp blatand pa datorn, men till min stora frustration sa stog allt pa tyska.. jaaahaa, o jag hittade inte vart man satte pa den och jag hittade ingenstans för jag vagade inte trycka runt. sa inga bilder i detta inlagg heller..


carro lagade min lunch imorse innan hon akte o jobbade *viiilken lyx* sa den är uppäten nu, de var verkligen mansfyllepappa :)

nu regnar det ute :/ men pa söndag sa ska de bli varm - närmare 30 grader.. o i sverige skulle de regna :)
jobbigt va?!


skrivs sen. puss

godmorgon!!

jahapp, da var man framme i tyskland da.. flygresan gick bra, men det är inte kul eller... igar när jag kom fram sa kom kompaniet o hamtade mig, sen akte vi till carro, satt här o pratade o drack lite cider, men de blev lungt.. haha, för dem ska ju jobba idag . . dock inte jag.. :P sa nu sitter jag har o kakar frukost, gick ut till "frukost vagnen"  som glassbilen fast me bröd o dricka o ägg o bakelser osv.. idag blir de lungt, carro kanske skulle komma hem pa lunchen.. annars slutar felix jobba kl 4, o da slipper jag vara ensam sa länge.. :)

ska nog sova en sväng till nu..

ikväll blir de bowling, o vi alla vet ju vem som är bast pa bowling, jag, lätt jag!! men vi far väll se om det är nan annan som har turen med sig o rakar sla mig.. :P



hej

välkommna!

vill bara göra lite reklam för mig själv...


imorgon (10/6) 16.00 - ( ca ) 00.00 kommer sabina och jag att sända live härifrån lägenheten.. sugen på att se oss så klickar du bara på länken här nere klockan 16.00 :D


http://www.livestream.com/nuskanifase



godnatt :)


korrigering

Då jag nyss läste mitt förra inlägg uppenbarade sig ett litet feltryck, det är på torsdag jag åker, inte på fredag.. :)

tänkte också lägga in bildbeviset på att pizzan inte blev bränd!







har inte så många bilder sen helgen, men här kommer 3 :)











Idag har jag sovit länge och sen kom mathilda o mille och hälsade på en sväng o sen bar de iväg till ett möte..





o nu ska man iväg och jobba! :D




ojj va trött jag är!!

helgen var rolig, gävle i fredags, uppsala i lördags.. var hos kalle på förfest i fredags, och hos  louise i lördags, för hon fyllde 20 år :)
just nu ser jag bara fram emot fredag då jag flyger iväg igen..

jag vet inte alls vad jag ska skriva, men tänkte bara skryta lite innan jag gå i säng..

jag gjorde en pizza idag, utan att bränna den... bildbevis kommer!


godnatt


jävla krångel!!!

jahapp, imorse när man vaknade så fick man ett väldigt tråkigt besked av en jobbarkompis!! så man var ganska deppig, vädret gjorde ju inte de hela bättre.. så jag tänkte sätta igång lite uppmuntrande musik och städa undan lite.. men icke sa nicke!!

youtube funkade inte, hade tydligen en föråldrad version av flashplayer :S jag fattade noll, o efter ca 2 timmar kom jag på den briljanta iden att avinstallera och instalera om..:D ringde flashs-support, så egentligen var de inte min ide.. så nu har jag iaf fått igång den förbannade musiken! härlans..


helt serijävlajöst!! varför ska de vara så dåligt väder?
man blir ju bara trött o less utav det..
jag som hade velat gått till ranshen o svingat ett par korgar!!
jaja, de får bli imorgon istället, om vädret tillåter..

jag måste ner till affärn o köpa skithuspapper o middag med, palla!!
vad ska man äta? humdidum (",)

tazzlar väll iväg då!

stackars grannar!!

Fick ett trevligt besked idag när jag kollade mejlen. - min telefon försvann för ca 2 månader sen, och för att få ut en ny telefon på försäkringen var man tvungen att polisanmäla det o sen stänga av telefonen, och sen skicka in polisanmälan med ett nummer man fått av försäkringsbolaget, sagt o gjort jag krånglade mig igenom hela processen - utan vidare resultat!!!  telefonjäveln var ju inte ens försäkrad!!
De kalla jag oflyt!! Vilken miss!

när jag var införstådd med mitt misslyckande så var de bara att börja tänka på ny telefon..
så jag tog saken i egna händer och begav mig (med mammas hjälp) till valbo, där jag mötte upp kalle som också skulle shoppa teknik, så där gick vi o köpte en ny telefon till mig, och högtalare till min dator, sen blev de ett playstation för han, sen innan vi åkte hem blev det lite underkläder..


nu sitter jag o lyssnar på hög musik o därav överskriften!


godnatt på er :)


nu får de faan vara nog!!

hur värdelös får man vara egentligen??

har inte skrivit på en månad o de har hänt så förbannat mkt så jag drar bara igenom de snabbt..

turkiet, de var regningt de första 3 dagarna.. se blev de sol, då brände jag mig istället.. men sånna smällar man får ta..
shoppade mkt, festade mkt, hade trevligt mkt... aah som en utlandsresa ser ut..
tyskland, festade shoppade, badade, o hade allmänt roligt..


jag ska härmed fortsätta att uppdatera bloggen med jämna mellanrum.

har inte turkietbilderna på datorn, så här kommer nåra från tyskland iaf..


     

  


ciao!


RSS 2.0