ännu en läsarfråga..

o den lyder tydligen såhär: Varför är jag så snygg?
o kommer från sabina!

hej Sabina ;)
varför du är så snygg var väll den enklaste frågan jag någonsin har fått, det har o göra med alla dina operationer och allt ditt sminkande. titta dig själv i spegeln när du är bakfull o tagit av dig ditt smink dagen före, då ska du få se nått hemskt ;)
tacka vet jag botox o loreal...
närå, du är fin av naturen :P

nu blir de dusch, sen kommer de folk hit o sen ska vi dra till sthlm för en 24 timmars!
ciao!! :)




läsarfråga...





vad händer när man blir full?

svar:
ja dedär är olika de, endel människor blir glada endel blir ledsna, endel blir högljudda, endel grinar, endel spyr aah jag kan hålla på hur länge so helst..
hur mkt alkohol man får i sig mäts i promille, en promille på 0,5 innebär att 1 ml av blodmängden består av en halv promille ren alkohol, så det spelar in hur stor - liten man är, även om man är kvinna eller man, kvinnor har i regel mindre kroppsvätska per kilo än män.
vid halter på över 4 promille dör en normal vuxen, men den är inte ofta man kommer upp i så höga halter. om nån säger att "jag ska supa mig skitfull ikväll" kommer den normalt inte över 1 promille den slutar självmant där (kanske spyr).
när man har fått i sig en mängd alkohol så förändras blodtrycket och nervcellerna reagerar inte som dem ska, reaktionsförmågan blir även sämre (testa o spela snabba dator/telefonspel på fyllan, för mig går de iaf åt helvete)
alkohol förstärker neurotransmittorn GABAs (neurotransmittorn är en molekyl som förmedlar en nervsignal från en nervcell till en annan) hämmande effekter, o detta ger dig en lugn o harmonisk känsla. alkohol stör även dina minnesfunkioner och andra kroppsliga processer tex dagen efter har du svårt att minnas, eller du kan bli slö i kroppen, både när du dricker och dagen efter...

och kom ihåg.. alkohol löser fan inga problem, ja tillfälligt kanske. men tänk dig för!!


hoppas att jag svarat på din fråga okej, annars ställer du bara en ny :)
pussel o krimskrams o godnatt :D


 


Oscar Gustaf Adolf V




Gustaf den 5:e, 1858 - 1950

1907 efterträdde bögen Gustaf  V sin far Oskar II, efter 35 år som kronprins. men även innan han blev kung hade han spelat stor roll inom politiken. bland annat under unionsupplösningen. han engagerade sig mkt i försvaret. han kritiserade statsministern Karl Staaff offentligt 1914 och det var då borggårdskrisen utbröt.. det ledde till att liberala staaff avgick och Gurra tillsatte en konservativ regering. många ville därefter införa republik. o det blev lite si o så med de där. 1917 så fick gurra acceptera en parlamentarisk demokrati och nåra år efter det så la han sig inte i politiken. sommaren 1941 ville han att tyska trupper skulle få rätt till att transporteras genom sverige, regeringen uppfattade det som att kungen hotade med att abdikera, och tillät trupptransporten. 1950 dog gurra som en folkkär kung, men strax efter så bröt Haijbyaffären ut, som sagt så var gurra bög o hade en relation med Kurt Haijby, som fick fruktansvärt mkt pengar för att vara tyst. Affären fick återigen många att förespråka republik men monarkin överlevde krisen...


lite kuriosa om sveriges historia...



Kings of leon - Knocked up!!

bra låt, har lyssnat på den i 2 timmar nu... fett tjatigt :D


imorse var jag uppe me tuppen för att springa till solariumet o sen till banken för att hinna hem för o se days, har ju inte haft tillgång till 3an på 2 veckor så nu jäklar blir de days vareviga morgon . wiie

mamma kommer o hämtar mig efter kotis, o sen ska vi laga mat o plugga teori hela eftermiddan. (om jag hittar de förbannade papprena, har letat som en galning!!!)





ute o shoppade igår, hittade bara skit. o därav bilden!
men än är de inte vinter för hemköp har ju fortfarande sommaröppet :)

munter kväll!

kom hem från uppsala o drog direkt till hemköp med madde för att köpa frukost, men gick förbi brödet o orkade inte gå tillbaka så de blev sheerios istället, men vad gör väll de om 100 år?
sen hem o tittade på film, inte för att de blev så mkt tittande men, vi drack mest festis i sugrör o käkade kexchoklad o snacka, o de är väll livet de :) me lajk!

sen när hon hade gått så ringde nils o vi pratade om flytten o jobbet o när ja ska ner igen o jag är så glad nu..
sååå glad! jobbigt o va så glad när jag inte kan krama om han bara.. men om 2 veckor så, ja då jävlar :)


nu ska jag gå o lägga mig alderles strax, så godnatt med er!!!

jag tänker för mkt :)

fick jag precis höra från sabina.. hehe, okej då vet jag..!

igår var jag hemma kl 9, då gick jag o sabina till affärn direkt o sen hem o lagade mat.. fett gott..
sen satt vi bara o flamsade till halv 1, o då var de väll dags att gå i säng.. typ, satte på tvn o såg på cold case tror ja de var, sen somnade jag så skönt i min egen säng.. fast de var sååå ensamt :/

nu är vi påväg in till stan strax, åker med Lill, lär hitta en present. svårt dedär.


jag var hos tandläkarn idag.. jag gillar inte tandläkare, funderar på att bli en så jag kan plåga alla tandläkare när dem blir pensionerade! HAAA

deprimerande dag...

idag var de dags för hemfärd.. hatar att aka hem, de ä sa trakigt!! speciellt de där jävla flyget.. första ggn jag flög i ar sa tyckte jag att de var läskigt, var rädd o flyga.. nu är de bara förjävla trakigt!! känns ju som att man har spenderat alderles förmkt tid uppe i luften pa sistanne..

nää usch för o flyga :(

haller pa o packar nu, men de är ocksa trakgt sa jag tog ett avbrott.. trakigt att vara hemma själv me, nils hade 2 konferanser idag. där vare slut pa semestern!!


nu är de bara till o plugga plugga plugga!! jag ska flytta hit sa fort som möjligt, o jag ska ha mitt körkort innan!!



ossa tycker jag att man ska sta för vad man gör, blir sa patetiskt annars, eller skrattretande o genomskinligt.

Gardagen i bilder!!

Först sa bestämde vi oss för att ga pa museum sa vi tog bilen o drog till lübeck.





när vi hade parkerat bilen o var pa väg till holstentor sa sag vi en ratta, inte najs :P





utanför fönstret pa museet  satt de en duva. söt!





dehär är nan tortyrstol av na slag.





o dehär är lübeck, gamla stan.. i miniatyr. de var en mur runt lübeck förr.





här är museet, knäppt fran nan gammal byggnad man kunde aka upp i..





blaste som faan däruppe..





sen gick vi o käkade mat.. o köpte svenskt godis pa kinderplaneta





sen akte vi till beachclubben o tog en glass.





o sen spelade vi minigolf, fick lika manga poäng bada tva, sa jag vann :)





sen akte vi o hyrde 2 vampyr filmer, o gjorde pizza, den var grymt god, sen at vi godis o somnade pa soffan.





Vi hade sa mysigt igar, en san där dag man skulle vilja uppleva flera dagar irad :)

idag har de vart fint väder sa vi har legat pa altanen o solat o sovit o läst o tränat tyska o skrattat..
Nils akte till fotbollen för en timme sen, nils pappa o jag ska aka om 20 minuter o titta pa matchen.
sa de är väll bäst att jag sätter fart nu!!


härra





sova pa soffan. soft

vaknade kl 6 i soffan. de är väll bland de bästa som finns att somna där.. sa skönt!!
kom till tyskland i onsdags, fast de känns som att jag vart här i nan dag bara, tiden gar sa fort här...
sitter o  äter världens godaste flingor nu, säkert hur onyttiga som helst! fan maste kolla upp de sen, annrs sa föräter jag mig väll pa dem..
drömde en jätte knäpp dröm inatt, inge läskig eller sa bara knäpp, hehe men palla skriva vad här...

nu ska jag ga uto röka o sen ska jag göra mig iordning, för vi ska pa museum idag :D wiiie!!


Hej!!

tjockt bra rubrik!! :)

igår så var de ju jätte bra väder.. så jag åkte hem till mamma och låg där o solade, fast jag solade inte så mkt, för jag satt vid datorn.. var också lite orolig över älskade som åkte till mallorca igår :/ no fun!
senare så kom viggo o Karl johan (inte svampen) o hämtade mig, sen begav vi oss till gävle med ett gäng systempåsar.. gjorde oss iordning o drack lite här, sen gick vi till interpol o spelade biljard :) jag vann inte :D

nu ska vi sätta på en film, skräckis :) wiiie


Hejdå!


Nära döden upplevelse!!!

skön kväll igår hos milla, kräftor o trevligt sällskap! mi lajk.

idag vaknade jag 3 ggr dvs, vakna somna om, vakna, somna om o vaknade! skönt o sova ut.. när jag vaknat den 3dje ggn så var de nog me o sova så jag kollade på film. efter den så gick jag ut för att möta sabbe för en snabbis på affärn, den snabbisen blev ingen snabbis, för efteråt så gick vi till station för o hämta hennes cykel, sen stog vi utanför mig i 30 minuter o pratade, o sen följde jag med sabina hem, där satt vi en stund sen drog jag sabbe o shanti o golfade, gick fan piss idag alltså.. weird!! sen hem igen o käkade mat, sen dator en sväng, sen gick vi till affärn igen för att köpa chips till den kommande filmkvällen med adam o bagge, men ack hade ju ingen film, så vi köpte 2 filmer när vi ändå var på affärn. 
påväg därifrån så fick jag mig en liten nära döden upplevelse, de sitter en grodjävel precis där jag ska gå fy faan för dem äckliga djuren, dem borde utrotas!! för gott!!!! ingenting för mig de där me grodor alltså!!
filmen var väll bra, eller de lilla jag såg innan jag somnade, nu är jag mer än trött o tänkte hoppa ner i sängen, åh va skönt :)

tänkte bara tillägga att jag saknar nils så förbaskat !!
godnatt me er..

RSS 2.0