sjuk (t) fan .

Vaknade imorse kl 9, satan så trött jag var.. somnade om!
 
vaknade av ett telefonsamtal vid halv 11 tiden satan så trött jag var.. somnade om!
 vaknade av mig själv kl 12, låg i sängen till kl 1, då bestämde jag mig för att hoppa in i duschen.. satte på vattnet, blötte fötterna. då ringde telefonen. hoppade ur duschen hämtade telefonen o lag mig i sängen... pratade klart. o satan så trött jag var.. somnade om!
vaknade något senare av ännu ett telefonsamtal.. dags att gå upp, så jag drog mig till 15... tänkte att ja skulle in i duschen... gjordet!! skönt att duscha... gjorde mig iordning och gick ut i kylan o köpte socker.. så nu blir de kaffe för hela slanten:) köpte även bröd. mums o vara mätt... o självklart gled man förbi bolaget... nu ligger jag i sängen igen...

En konstig sak... när man ligger och sover, o verkligen inte vill prata i telefon, så ringer de.. inte bara en gång utan minst tio!! O sen då, när man vill prata i telefon, eller iaf är öppen för förslag, så ringer de absolut inte.. o inte svarar nån när de ringer heller :S Det är väldigt konstigt o de borde ändras!!!


Pappa kommer hem på måndag istället... äntligen!!




Skulle man inte kunna föra en vanlig dialog med djurena och komma fram till en lösning som är godtagbar för båda parter,?! för tänk de stackars satarna som sitter i godanro o mumsar på planteringen och möts av denna byrokratiska skylt... orättvist!! ;P

med risk att låta tjatig!!

sluta tjata på mig ;P

här kommer de andra inlägget i denna blogg... :)


torsdag idag och här sitter man med chips o dipp, varjde veckodag som slutar med g, (har jag bestämt) är chips dag:), så vips så blev de chips... idag har jag vart i uppsala och hälsat på min kära far, som ligger på sjukhuset för tillfället. han får dock komma till tierp imorgon, och det tackar jag gudarna för.. skönt att känna att man kan gå dit är man vill o hur som helst..
Sen har jag o mamma vart  o shoppat igen... fan va de ryker pengar när man handlar, men nu har jag en ny kaffemaskin med nymalet kaffe i *not* för de är en helt vanlig kaffebryggare :)

var hem till mamma o hämtade min kära misse Sinja idag, väl där så kom jag på att jag saknade min grodvåg o massa foton, så jag vettu ner o leta i garaget, morsan hittar allt i en röd låda, som hon sen bär upp i köket, jag börjar rota satan men fick panik när minst 2 st råttor/möss satt o glodde på mig... yay, var bara till o slänga ut skiten på gräsmattan som då naturligtvis var täckt me ett vitt iskallt lagar snö... sen åkte jag hem... usch de var vajder!!


lägger in en bild, så ni förstår varför jag ofta är fattigast efter en krogkväll ;)





RSS 2.0