Order av Jennifer...

Tydligen så skriver jag för sällan, vilket helt överensstämmer med aktiviteten av denna blogg. Så därför sköt jennifer in en kommentar i föregående inlägg att jag måste få fart på blogginläggsflödet. oklanderligt!!!

Dagen hittills har innehållit tvättning, många maskiner blev det, och ännu är jag inte klar.. det har blivit ett jäkla spring, synd bara att man har en näst intill obrukbar högerhäl, i vissa situationer. förstår inte hur detta kunnat uppstått...


vidare vill jag bara poängtera min oro över svinsjukan, det känns ju onekligen som att media tycker om att frossa i sån här skrämselpropagandamedia. och nu har dem framställt det som en influensa som i vissa fall tar människors liv. oroväckande. vet ju att den har tagit människors liv, men kommer den ta fler, spridas. bekymmersamt att vi far till turkiet om 3 dagar, hoppas världen har läget under kontroll!!!

nu ska jag och johan, som precis kom hem, gå ut i tvättstugan o hämta kläderns som förhoppningsvis just torkat, sen ska vi åka till mamma o äta middag.. månsfyllepappa!!


Godnatt

tur att man inte har träningsvärk...

ojoj, träningsvärk som heter helvete.. tack träning, här försöker man vara duktigt o börja träna, nä då får man skit för det.. men var de nått jag sket i så var det att de gör ont, imorgon ska vi köra precis lika hårt igen, jag kommer skrika o pusta då me.. hahaha


jag kommer bli fett tjockt me smal ;)




nääjs!!! ^^,

Bitter dag...

godmorgon, kl 8 redan, skulle inte tro det.. jag somnade om, vaknade då och då och beslutade mig till sist att ge fan i och försöka sova.. visst ringer man inte lediga männsker kl 8? tydligen så är det va pelin ägnar sig åt!!! de kan ju hon låta bli.. käka lite frukost o gick till robin o pelin sen, när jag kom hit så säger dem (slapp o pel) att solarium ska förbjudas, eller åtminstånne åldersgränssättas.. tur satan att jag redan fyllt 18, och sköter mitt solariumsolande..

vilket inte pelin o robin gör...








bowling!!

Ja tillo börja med så vill jag gratulera min kära mor på födelsedagen!! Ha den äran!!

igår var jag johan fanny o mamma o bowlade, o vem är bäst då?? vem vann lixom hela skiten??
precis.. JAG!!!

förövrigt var de lungt igår, hemma o såg på film o grejja lite..
idag blåser det ute, de tycker jag är otroligt onödigt..
mysigare med vindstilla o inga moln...



Stol som blev cool!!




jobb helg..

hela helgen har bestått av jobb, eller inte bara, jag tvättade i lördags, för jag är ju ledig nåra timmar per dygn iaf.. :P
igår var de slödag, johan sjuk... stackarn.
blev en bio iaf. fredag den 13:e, den var bra, fast man visste hela tiden vad som skulle hända.. man förstog rätt mycket av den, för den är precis som alla andra i samma stil, ett gäng ungdommar som åker ut på USAs småvägar mitt i natten :P sen kommer de nån maskklädd man o dödar dem på olika sätt.. aja, jag har sett bättre, även sämre..

solen lyser!!


vi ska gå till solariumet nu.. mahaha



turkiet 2/5 - mys

sen vill jag åka till stan! men de var ju tydligen för dyrt.. ähh,
VILL JAG ÅKA TILL STAN, SÅ ÅKER JAG TILL STAN..

behöver sommarkläder och en ny kamera.. :)


"du är så sjuk, som säger att jag är sjuk, när det är du som är sjuk"
- Men jag tycker om dig ändå ^^,

RSS 2.0