rolig kommentar

Jag tror att jag har fått den roligaste kommentaren ever!!

"du e kass på o blogga när du bara bloggar typ en gång i veckan, OM ENS DE!!!!!!!"

från nån sandra, ofta man blir tjurig! hahaha



nu blir de iaf rullsand, najsigt värre.. soooool :)


underbara vecka!

som jag väntat, väntat och väntat!! o nu är de, bara sådär, helt plötsligt över.. väntade på min kära nils i 3 veckor, o han har redan åkt hem... har iaf vart underbart.. var o hämtade nils i onsdags på flygplatsen, när jag såg honom komma ut från dörren så vart jag så glad, så mkt känslor!! de var helt underbart!!!
vi har hunnit med mkt den här veckan, o de var så roligt!!

Fan, när man väl fått skägget ur brevlådan o ska till o blogga så finns de egentligen inget särskillt att skriva om.. men vad gör de om 100 år?

4:e tysklandsresan i sommar kommer inträffa 12 - 24 augusti,  längtar så!! 

jag har iaf poppat popcorn o ska dra igång en film strax och krypa upp i hörnet av soffan med täcke o kudde o mysipysa, själv :) saltade nog popcornen för mkt. wops!





kärlek.

Betydelsefullt!


"Ever since I was born,
 daddy has been the best father you could ever imagine...
and I just wanted to say
I love him so much."


Starkt Paris, starkt!!!











Söndag.

idag har vart en jätte jobbig dag!! jag har mått illa, heeela tiden, morgon lunch middag o därimellan, legat på toan i omgångar, jag förstår inte vad som hände för jag brukar inte bli illamående när jag är bakis, fortsätter det såhär så vet jag nån som kommer bli nykterist, nä tacka vet jag kräkor!! när man kräkit så mår man bättre en liten stund o då får man försöka vara taktisk o försöka somna då för då slipper man vara vaken o må dåligt!!!

den här dagen skulle jag helst skippa!!


Jag gillar att kalla folk för fula ord!


Gud va onödigt !!!

jag tycker inte om sånna människor som ska hålla på o förstöra! så barnsligt!!!

kom hem från jobbet för en stund sen, o på vägen hem så såg jag 3 st, a vad ska man kalla det, skyltstolpar, dvs stolpar med skyltar på, men yrrå..  iaf, som ligger ner.. va är de för fasoner? jag blir så jä*la irriterad på folk som håller på att förstöra, dem är ute o ska ha lite kul, men vad satungarna inte tänker på är att dem förstör för sig själva lika mkt som för alla andra.. det är deras föräldrar som betalar skatt så alla kostnader för sån här vandalism kan betalas!! känns ju onekligen som att den dagen jag får tag i den här skitungen som hade ner dem här stolparna, eller som klottrar eller som förstör på annat sätt för samhället, kommer få en rejäl utskällning!!

nej, ta och mogna på er småbarn! för faan


usch, godnatt

Men äru skön eller ?!

de går så bra att le, o glömma :) men sen när man har tid att tänka, så släpper det!!


helgen har vart jobbig, men den är över nu och det blir ön nästa, bilder från uppehållet här på bloggen finns på fejsbook.
för ja orkar inte lägga upp en jävla massa..

idag så sov jag till 18, sen drog jag en sväng till syrran o vidare till sabina, sen vidare hem igen med sabina o madde, hyrde film o köpte godis, men vi skippade filmen, var inte på filmhumör ändå, nu har jag ont i mitt huvud o ska gå o lägga mig!


nattnatt

förlåt..

finns väll inte så mkt mer att säga

hejda

RSS 2.0