gissa sort ?? :D

vad är dehär??                 

självklart alkohol, men ser du färgen? o glaset, kan de va vin tro? grönt, hmm...


nä, igårkväll/natt kl 1, satt jag o kokade ägg... skulle dra i mig de innan jag hoppade isäng, men telefonen ringer? :O jaha, sabina såklart, gå ut på balkongen... jaja, drar på mig bästa gåbortskorna o krånglar mig ut på den blöta balkongen o möts av en fet folkmassa.. eller de var ju ett par ,iaf 6 :P  happ där står fia me familj o 2 kompisar till fred, o sabina, trevlig som man är så blir de ju bjudning.. med vin o ölen som blev kvar från scrapbookingen i onsdags... ja, asså den fick ju fred, hoppas han mådde piss.. hihi kom väll iaf isäng vid halv 5 eller nått.. trevligt de när man skulle upp på möte dan efter...
härligt gäng :mj

idag kom marreparre hem, vi har suttit här o snackat en jävla massa skit.. kommer ju inget annat ur våra käftar. sen var vi ner till systemet o ica o konsum.. kul, har inte skrattat så mkt på 100 år.. :)

nu sitter jag med ett vinglas här, dock inte vin i glaset... ska till fia snart o dricka lite o ha de trevlans:) marre skulle komma efter sin turkdusch också :)





hade bara tänkt att tillägga att jag skulle se på en film i lördags på jobbet,
Men de var ju tydligen för dyrt...
jag menar, vadå fel skiva.. hur fan ska tvn veta vilken film jag ska se :S

yrråh!!

fredags = fredag

Fredagen, igår alltså, var väldigt anorlunda.. jag var till stan me mor o tejtow o shoppade, ovanligt nog, sen kom jag hem o drack.. ovanligt de me.. hmm som om jag brukar dricka.. näpp!!!
Var hemma hos mig först då ett gäng brudar, typ jag mathilda linnea sabina sara louise sosso elinpej - ingen nämnd ingen glömd - yrråhh!! kan ju jag glömma poängen :P sen blivde de iaf brorsans, sen så ejdäm [a:dam] :)

igår stod vi i kön på nån affär så öppnar dem en ny kassa, gubbfan före mig i kön tror att ja ska gå dit, så han börjar flytta lite på sig.. jag bara log o stod kvar - Mitt lurigaste leende:P yrrå.. då säger hans kärring som står o typ håller vakt över han (Ni vet den dära iskalla långa ganska lönnfeta gamla ragatan me för stor basker utsliten käpp o röd kappa, vars ansikte ser ut som ett 3 år gammalt russin) hon slänger iaf ur sig de bittraste orden som kan komma från en gammal darrig kärring "Hon får inte gå förbi, BEGRIPER DU VÄLL!!!" åh, jag höll på o garva mig till döds, dock inombords, lät så roligt.. hahaha


Här kommer några kortliga fyllehälsningar :mj



Tänk att jag är den bästa fotografen jorden skådat...



...jag får verkligen fram den där suddiga mystiken...



...och jag fångar verkligen bildens skönhet...



...justerar även ljuset rätt...



...finns väll inte så mkt mer att säga än att jag
misslyckades med 5/5 kort *stolt*



juligt värre!!

igår var det en hektisk dag... vaknade alderles försent för att sedan ta bussen till örbyhus, närmare bestämt till barbros resturang celine :D där serverades julbord för fulla muggar...
när jag åter var i tierp så åkte vi till far o firade mickes 19 årsdag...
när jag kom hem därifrån sprang jag till solariumet o tryckte där, sååå skönt de var, mkt mkt längesen...
sen när jag precis kommit hem ringde sabina o sa att hon var påväg, snabbt in i duschen... ikväll skulle det banne mig bli scaapbooking :)

vi hällde ut lådan me papper o verktyg o böjade pyssla, dock med vår första öl i handen... men klockan började närma sig 21 och vi tänkte dra oss till konsum för att köpa lite öl, vi fick väldans bråttom och nästan sprang iväg... i ruschen glömde jag självklart mina nycklar, de sög ju eftersom min dörr låser sig av sig själv när man stänger den!!! yippie (?)
som tur var så hade jag givit en extranyckel till mor så jag rinde henne o sa att hon skulle komma med den, vilket hon gjorde, tillslut!!! först så sa hon att nycklarna hade hon med sig på jobbet o att hon kommer om ca 5 min, yay! *not* nyckeln låg hemma, så hon måste åka hem först o hämta den.. jaja, no big deal! hon kom efter 15 minuter med nyckeln. jag tackade o bockade och gick med lättnad upp för trapporna, väl uppe så var de fel nyckel... började kallsvettas!!! ringde mamma o sa att jag måste få rätt nyckel, så hon fick lov att komma tillbaka... gick återigen ner för att hämta nyckeln... upp för trapporna, igen då.. o visst passar den :D då blev jag väääldigt lättad.. vi fortsatte o pyssla o lyssna på julmysik o hade väldans trevligt.. synd bara att man blev så rund om fötterna att julkorten ser förjävliga ut, felvridna o misslyckade (inte alla dock)..

o denna dag har enbart gått ut på att ta de lungt, det var fel på ölen vi drack igår.. vi mådde skit imorse o i princip hela dagen... blev en pizza iaf. . :D sen sova, suttit vid datorn o sett på tv. o nu ska jag hoppa isäng :)


celine på julbordet                         



Krya på dig!!

hur dum kan man bli?



för några veckor sen behövde jag en ny tröjja, vi skulle på middag. jag testade den här..
sen gick jag vidare ihop om att finna en annan, svart!! o visst gjorde jag det.. hittade även en grå tshirt och ett par stövlar + lite smink... sen var shoppingbudgeten slut... när jag senare tog mig i kragen o la in denna underbara tröjja på bild på datorn började jag typ gråta... jag menar.. hur fin är den inte!!!!?? :O


crap!!

Helgen var lugn, kollade på film bara.. *not* k-balle o jejje var dyng  :)

i början av veckan så fick jag besök av amerika... de var kul... vi åt pizza o max o bennys o godis mest hela tiden . . :P vi hade även cheesballs tävling, den som kan kasta upp flest bollar i luften o fånga i munnen.. jag drog 12, han bara 10.. fast egentligen bara 9 för han fuskade.. haha
Jag har även fått mig en rejäl dos engelska lektion.. :D YAY!!





Bryan trottsade på att göra reklam för cheesballzena istället för sig själv...



Tvättelitvättats hela dagen lång!!!

Som sagt så har de tvättats idag, kom hem kl 10, fixa lite småärenden på bynn sen hem o sortera tvätt. börja tvätta kl 12, o eftersom att de tar olika lång tid för maskinerna att bli klara o man bara har 4 timmar på sig så är de bara till o springa upp o ner en gång i halvtimmen... o de är 3 trappor upp, plus ett trappsteg innan man kliver innanför portdörren, och det är väll ungefär 20 steg på en trapp, vilket betyder 60 trappsteg, så en tur o retur till tvättstugan blir då 120 trappsteg, de blir 60 för varje ben de... plus 1 steg innan portdörren, men föresten så är de 1 litet prappsteg till tvättstugedörren me, så de blev totalt alltså 122 trappsteg, tänk att jag dragit den dära rundan minst 10 ggr idag.. jag är helt slut för 17 :P

Så dagens ansträngning blev tvättning!! :D (och den förbannade matematiska uträkningen) :P


mkt tvätt har inte torkat heller.. skit drygt, dem är så dåliga dem där "husman".. synd att ja trivs så bra i lägenheten.. annars hade ja flyttat här ifrån omedelbart...




varför de inte torkar? för centrifugen suger, för den är ur funktion, o har vart efter påtryckning från mig i över en jävla månad... o torkrummet är fuktigt o luktar fisk, o fläcktjäveln stängs av!! :S  Nej, förihelvete, jag är inte bitter!!!


Jag är otroligt GLAD!!! :D


sitter o väntar på långanväga besök, Karljohan (inte svampen!) Nyman o Tomas Drapier kommer över på en öl o lite idol... najselinajsigt värre!!!


hejpa!


Analys av dröm!

Jag tror jag är helt jävla hjälplös :S

jag drömde inatt att jag inte hade några armar, eller i början hade jag det. sen så blev dem uppkäkade av en haj... :O då kan man ju fråga sig, varför just en haj...? jag tror inte de har sån stor betydelse faktist, hur de försvann.. grejjen var nog att dem skulle väck, så jag kunde känna mig hjälplös..
Till och från hade jag faktist armar... men den var trasiga..
Jag kommer inte ihåg så mkt .. skulle ta en spruta iaf... i fingret, höhö...
Jag var rädd och grinade o tänkte att det kan fan inte vara en dröm.. men att nypa sig i armen var ju tydligen för dyrt, så jag fick va kvar i drömmen, lite visste jag nog att det var en dröm iaf :)


klockan är iaf lite över 7, och jag är helt sjukt glad idag me :D


söndag.

Idag är det söndag.. igår var de lördag, i förrgår var de fredag, och gåren före de var de torsdag... osv osv.. jag har som inte skrivit på länge så jag drar en genomgång lite snabbt bara..
jag har vart i småland nån vecka sådär... Men alla bilderna ligger på min mobil och jag orkar inter lägga in det på datorn.. så tyvärr blev det bildfritt, nästan...
jag har också vart hemma lite och jobbat lite sen har jag vart me mathilda lite, eller där ljög ja, vart me mathilda mycket!!

idag jobbar jag.. igår var de lungt hela dagen, förutom när jag gick till närmsta pizzeria och handlade.. fy bubblan vad jag mådde fan, tror ja mådde fanast igår... blää... för i fredags så var de kalas hos evelina, som fylde 20 år :) sen blev de krogen för mathilda o jejje..




NEJ!! Det är inte jag som satt upp den lappen på en bänk, där jag inte låg :P


RSS 2.0