juligt värre!!

igår var det en hektisk dag... vaknade alderles försent för att sedan ta bussen till örbyhus, närmare bestämt till barbros resturang celine :D där serverades julbord för fulla muggar...
när jag åter var i tierp så åkte vi till far o firade mickes 19 årsdag...
när jag kom hem därifrån sprang jag till solariumet o tryckte där, sååå skönt de var, mkt mkt längesen...
sen när jag precis kommit hem ringde sabina o sa att hon var påväg, snabbt in i duschen... ikväll skulle det banne mig bli scaapbooking :)

vi hällde ut lådan me papper o verktyg o böjade pyssla, dock med vår första öl i handen... men klockan började närma sig 21 och vi tänkte dra oss till konsum för att köpa lite öl, vi fick väldans bråttom och nästan sprang iväg... i ruschen glömde jag självklart mina nycklar, de sög ju eftersom min dörr låser sig av sig själv när man stänger den!!! yippie (?)
som tur var så hade jag givit en extranyckel till mor så jag rinde henne o sa att hon skulle komma med den, vilket hon gjorde, tillslut!!! först så sa hon att nycklarna hade hon med sig på jobbet o att hon kommer om ca 5 min, yay! *not* nyckeln låg hemma, så hon måste åka hem först o hämta den.. jaja, no big deal! hon kom efter 15 minuter med nyckeln. jag tackade o bockade och gick med lättnad upp för trapporna, väl uppe så var de fel nyckel... började kallsvettas!!! ringde mamma o sa att jag måste få rätt nyckel, så hon fick lov att komma tillbaka... gick återigen ner för att hämta nyckeln... upp för trapporna, igen då.. o visst passar den :D då blev jag väääldigt lättad.. vi fortsatte o pyssla o lyssna på julmysik o hade väldans trevligt.. synd bara att man blev så rund om fötterna att julkorten ser förjävliga ut, felvridna o misslyckade (inte alla dock)..

o denna dag har enbart gått ut på att ta de lungt, det var fel på ölen vi drack igår.. vi mådde skit imorse o i princip hela dagen... blev en pizza iaf. . :D sen sova, suttit vid datorn o sett på tv. o nu ska jag hoppa isäng :)


celine på julbordet                         



Krya på dig!!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Faaan du gör ju inget annat än å dricker :P Haha ! Såå kan de va . Puss Jejje

2008-12-20 @ 14:21:46
URL: http://jejjeg.blogg.se/
Postat av: fia

vi ska inte bli bruna, vi ska bli svarta :)

2008-12-20 @ 16:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0